2 Comments

 1. Hieno kirjoitus Sanna.
  Olemme käynnistäneet syrjäytynieden ja syrjäytymisvaarassa olevien nuorten auttamishankkeen. Siinä ovat jo mukana kaupungin eri toimialat ja Omnia, Tuomiokirkkoseurakunta ja Espoon kansalliset seniorit aloitteen tekijänä ( ja tietenkin Valto ). Senioreilla on paljon lasten lapsia, joista he ovat huolissaan.

  Suunnitelmissa on viisivuotta käsittävä ohjelma. 28.8.-29.8. on Omniassa ”nuorisomessut” ja 29.8. on suuri paneeli, johon ilmeisesti saamme myös Sauli Niinistön mukaan. Saat erillisen kutsun kunniavieraana tähän tilaisuuteen. Laita aika päivyriisi.

  Terveisin
  Valto

 2. Tein vertailevaa kustannuslaskelmaa eilisen HS:n Yleisöltä Hesan valtuutetun kirjoituksen ja HS:n maukana olleen mainoksen perusteella:
  samankokoinen kaksio Vantaalla maksoi 3000eur/neliö ja Helsingin Lauttasaaressa 5000eur/neliö.
  -Molemmat vuokratontilla.
  Ilmeisestikin kansakoulun laskuopin mukaan siis pääkaupunkiseudun yhdistäminen nostaa Nurmijärvenkin asuntojen hinnat tuonne 5000eur/neliö luokkaan!
  Missä sitten asutamme nuo sairaan- ja vanhusten hoitajat?

Ota kantaa