One Comment

 1. Hei,

  Miten politiikassa voidaan vaikuttaa niin, että ollaan luomassa, synnyttämässä uusia työpaikkoja, vähentämässä työttömyyttä eli käytännön tasolla luomassa meille kaikille parempaa yhteiskuntaa, elinympäristöä?
  Olen itse ollut työelämässä sekä suurissa että pienissä yrityksissä (kotimaassa ja ulkomailla), mutta olen vaan käytännön tasolla joutunut toteamaan, kokemaan, että ei meillä kotimaassa osata, haluta (ainakaan virkamiestasolla) olla synnyttämässä ’oikeaa’ ympäristöä uusille yrityksille, luomassa ’parempaa’ yhteiskuntaa.
  Voisiko tässä mielessä olla innovatiivinen ja liittää kokoomuksen strategiaan käytännön tason tavoitteita, toimenpiteitä
  uuden, ajan vaatiman elinympäristön luomiseksi?
  En ole ollut politiikassa mukana, vaikka se minua kiinnostaakin.
  Olen aina ollut kokoomuksen linjoilla, kannattaja.
  Jos haluaa liittyä puolueeseen, miten se mahtaisi onnistua?

  Terveisin
  Pekka Niskanen
  Dipl.ins.
  044-3499455

Ota kantaa