Aro Olli

661

Aro
Olli

Operatiivinen johtaja

Suurpelto

s. 1979

0405302847

olli@olliaro.fi

On helppo yksinkertaistaa asioita ja käsitellä niitä mustavalkoisesti. On helppo olla aina oikeassa ja uskoa muiden olevan väärässä sekä arvostella toisten tekemisiä tai päätöksiä. On helppo kiusata sosiaalisessa mediassa muita oman uskomuksensa kautta. On helppo luvata kaikille kaikkea ilman vastuuta ja ymmärrystä lupauksen rahoittamisesta tai vaikutuksista. On helppo ymmärtää toisia tahallisesti väärin.

Olen kolmen lapsen isä, joka uskoo tasavertaisuuteen, kovaan työntekoon, inhimillisyyteen, kiertotalouteen ja oikeudenmukaisuuteen.

Olen elämäni aikana työskennellyt muun muassa pörssiyhtiön sekä urheilumaailman johtotehtävissä, pienyrittäjänä ja matalapalkka-aloilla. Harrastukset puolestaan ovat opettaneet minulle tärkeitä elämäntaitoja ja kasvattaneet minusta yhteiskuntakelpoisen ihmisen.
Olen oppinut, että ensiksi tulee ymmärtää toisia, jotta voi itse tulla ymmärretyksi. Olen oppinut, että liika itsekkyys monessakin mielessä vahingoittaa meitä. Olen oppinut, että jokaista tulee kohdella tasavertaisesti ja jokaiselle tulee tarjota mahdollisuus yrittää. Olen oppinut, että tasapäistäminen ei johda hyviin lopputuloksiin. Olen oppinut, että haluamansa tulee ansaita. Olen oppinut, että kaikkien tulee olla yhdenvertaisia lain edessä riippumatta taustoista tai pyrkimyksistä. Koulutuksesta olen saanut pohjan näille kaikille edellä mainituille opeilleni. Veroilleni olen siis saanut paljon vastinetta, mutta ei niitäkään voi loputtomasti kiristää, jottei ilo ahkeraan tekemiseen lannistu.

En usko yksittäisiin lupauksiin, enkä myöskään mustavalkoisiin ratkaisuihin.

Asiat, jotka ovat lähellä sydäntäni:

Lasten ja nuorten hyvinvointi – jokaisella lapsella ja nuorella tulee olla oikeus harrastaa perheen varallisuudesta riippumatta.
Vastuullinen talous – emme voi elää yli varojen, mutta kasvuun investoiminen on välttämätöntä.
Liikenne – on tärkeää, että Espoo kehittää julkista liikennettä entisestään, mutta silti vastuullista yksityisautoilua ei tule syyllistää.