Gelgor Natalia

672

Gelgor
Natalia

Lääkäri, yrittäjä

Kilo

s. 1973

info@nataliagelgor.fi

Olen perheenäiti ja asunut Espoossa yli 15 vuotta Suomeen muuttoni jälkeen. Minulla on Suomen ja Venäjän kansalaisuus. Vuodesta 2012 saakka olen asunut Kilossa. Perheeseeni kuuluu 2 lasta. Poikani opiskelee lääkäriksi Helsingin yliopistossa ja tyttäreni on juuri hakenut lukioon.
Olen alkuperäiseltä koulutukseltani sisä- ja veritautilääkäri. Suomessa suoritin Tampereen yliopistossa lääkäreiden laillistamismenettelyn ja sen jälkeen, vuodesta 2009 alkaen, olen työskennellyt lääkärinä Espoossa, pääosin vanhusten hoidon parissa.

Olen toiminut vastuulääkärina sekä kunnallisissa että yksityisissä hoivakodeissa myös muualla pääkaupunkiseudulla. Käytännön kokemukseni ansiosta minulla on hyvä tilannekuva tämän päivän vanhustenhoidosta, sekä sen positiivisista että negatiivisista puolista.

Haluan vaikuttaa vanhusten hoitoa koskeviin päätöksiin, jotta kaikille voidaan taata edellytykset hyvään vanhuuteen. Ikäihmisten on saatava tarvitsemaansa hyvää hoivaa kodinomaisessa ja turvallisessa ympäristössä osaavan ja sitoutuneen henkilökunnan toimesta.

Perustin oman yrityksen vuonna 2016, ja toimin nykyään sen puitteissa. Olen yrittäjähenkinen. Ymmärrän kuinka tärkeä on antaa pienille yrityksille mahdollisuus osallistua kunnan järjestämiin kilpailutuksiin ja tätä pitäisi ehdottomasti parantaa.
Espoolaisena ja Espoossa pitkään työskennelleenä lääkärinä vastustan nyt ajettua Sotea ja maakuntahallintoa, koska se heikentäisi pysyvästi espoolaisten sosiaali- ja terveyspalveluja sekä kasvattaisi jo entuudestaan suuria tulonsiirtoja pois Espoosta.
Minulle tärkeitä arvoja ovat yhteistyö, perhe, hyvinvointi ja liikunta. Vapaa-aikaa vietän perheeni kanssa, käyn kuntosalilla ja lenkkeilen koirani kanssa.
Uskon, että minulla on kokemukseni, koulutukseni ja työni ansiosta laaja näkemys ihmisten hyvinvoinnin, vanhustenhoidon ja yrittäjyyden teemoista. Olen samalla valmis oppimaan ja kokemaan uutta.

Nämä ominaisuudet tekevät minusta hyvän kaupunginvaltuutetun Espooseen.