Hietanen-Tanskanen Ira

680

Hietanen-Tanskanen
Ira

Lakimies, varatuomari

Lystimäki

s. 1988

ira@irahietanentanskanen.fi

Olen juristi, varatuomari ja kasvatustieteen ylioppilas. Olen puoliso, pienen tytön äiti, kummitäti, sisko ja ystävä. Olen oikeudenmukaisuuden puolustaja, rohkea ja empaattinen tulevaisuudenrakentaja sekä kuunteleva ja yhteistyökykyinen espoolainen. Työskentelen lakimiehenä koulutuspolitiikan keskiössä ja tämän osaamisen haluan tuoda espoolaisten hyväksi.

Espoo on rakas kotikaupunkini, jossa olen asunut suurimman osan elämästäni.Haluan rakentaa Espoosta lapsi- ja perheystävällisempää kuntaa, jossa perhe-elämän ja työn yhteensovittaminen on helppoa, koulutukseen panostetaan kunnianhimoisesti, lasten ja nuorten oikeudet toteutuvat ja espoolaisten hyvinvointiin panostetaan.

Tullessani valituksi sitoudun toimimaan rohkeasti ja empaattisesti espoolaisten hyvinvoinnin, parhaan mahdollisen arjen ja hyvän tulevaisuuden puolesta.

Rohkea ja empaattinen tulevaisuudenrakentaja
Minulle rohkeus merkitsee uskallusta tavoitella unelmia ja tehdä asioita, joiden onnistumisesta ei ole varmuutta. Rohkeus ei ole pelonpuutetta, vaan sitä, että yrittää siitäkin huolimatta. Minulle on tärkeää kuunnella ja ymmärtää ihmisiä ja heidän kokemuksiaan. Olen ehdolla edistääkseni meidän espoolaisten hyvinvointia ja toimivaa arkea. Espoo on meidän yhteinen koti.

Oikeudenmukaisuuden puolustaja
Minulle oikeudenmukaisuus on tärkeä arvo. Minusta tuli juristi, koska haluan edistää oikeudenmukaisuutta yhteiskunnassamme. Pyrkimys oikeudenmukaisuuteen on ohjannut minua niin järjestötoiminnassa kuin erilaisissa työtehtävissäni, esimerkiksi toimiessani Kainuun käräjäoikeudessa ja Rovaniemen hovioikeudessa. Haluan edistää oikeudenmukaisuutta myös kuntapäättäjänä.

Kuunteleva ja yhteistyökykyinen
Vain kuuntelemalla voi ymmärtää muiden mielipiteitä. Haluan kaupunginvaltuutettuna tuoda päätöksentekoon avointa, aitoa ja rakentavaa keskustelua, joka vie asioita eteenpäin. Haluan toimia yhteistyössä muiden valtuutettujen kanssa, herkällä korvalla kuunnellen, espoolaisten hyvinvoinnin ja toimivan arjen parhaaksi.