Ilkko-Ervasti Pauliina

685

Ilkko-Ervasti
Pauliina

TM, opettaja

Muurala

s. 1977

0500612578

pauliina.ilkko-ervasti@hotmail.com

Olen Pauliina Ilkko-Ervasti. Koulutukseltani olen teologian maisteri ja toimin uskonnon ja filosofian lehtorina sekä elämänkatsomustiedon opettajana Otaniemen lukiossa. Minulla on myös psykologian opettajan pätevyys. Olen unelmatyössäni, kun saan ihmetellä maailmaa ja elämän suuria kysymyksiä upeiden espoolaisten nuorten kanssa. Olen myös äiti neljälle lapselle ja diplomi-insinöörin vaimo. Vanhin lapsemme on abi ja nuorin 3-vuotias. Minulta löytyy rutkasti kokemusta espoolaisesta päiväkoti- ja koulumaailmasta myös äidin näkökulmasta.

Teologin koulutus ja vuodet opettajana ovat koulineet minusta ihmisten ymmärtäjän, se onkin vahvuuteni niin työssä kuin vapaa-ajalla. Olen vastuuntuntoinen ja määrätietoinen asioiden edistäjä. Osaan kuunnella, keskustella ja rakentaa siltoja erilaisten ihmisten välille. Tartun toimeen ja toteutan!

Kuntavaaleihin minut ajoi mukaan halu vaikuttaa rakkaan kotikaupunkini arkisiin asioihin. Erityinen sysäys lähteä ehdolle on koulumaailmassa ensi syksynä tapahtuva iso muutos, kun oppivelvollisuusikä nousee 18-vuoteen. Kannatan laajaa koulutusta ja sivistystä! Oppivelvollisuuden muutos ja sen toteuttaminen tulee olemaan seuraavalla valtuustokaudella Espoolle erittäin iso haaste. Paineet säästöille tulevat olemaan kovat. Ja meidän ylpeys, laadukas espoolainen koulutus ja sivistys, on vaarassa rappeutua. Sen vaikutukset näkyvät suoraan jokaisen espoolaisen lapsiperheen arjessa. Uudistus tulee hoitaa niin, että opetuksen laatu ei kärsi.

Haluan olla vaikuttamassa siihen, että espoolaiset koulut säilyvät laadukkaina ja monipuolisina, maailman parhaina, vielä uudistuksen jälkeenkin ja espoolainen arki on tulevaisuudessakin hyvää elää. Siksi näissä vaaleissa kannattaa äänestä kouluarjen asiantuntijaa, opettajaa!

Vaaliteemani lyhyesti:

1. Laadukas espoolainen koulutus
2. Hyvä ja sujuva arki jokaiselle espoolaiselle
3. Kestävä asuminen ja asumisen ekologisuus