Kiiskinen Maria

696

Kiiskinen
Maria

Sosiaalityöntekijä, VTK

Tuomarila

s. 1994

Opiskelen Helsingin yliopistossa sosiaalityön maisteriopintoja ja työskentelen lastensuojelun sosiaalityöntekijänä Helsingissä. Olen ehdolla kuntavaaleissa, koska haluan tuoda Espoon päätöksentekoon sosiaalityöntekijän äänen ja asiantuntemuksen.

Teemani kuntavaaleissa ovat:

1) Lasten ja perheiden palvelut. Ihmisten hyvinvointi rakennetaan kunta-tason palveluissa ja sen vuoksi palveluiden tulee olla laadukkaita, helposti saatavilla ja oikea-aikaisia. Tulevaisuudessa tulisi panostaa entistä enemmän ongelmien ennaltaehkäisyyn tarjoamalla varhaista tukea. Lisäksi matalan kynnyksen mielenterveyspalvelut on saatava kuntoon. Espoon tulevaisuus rakennetaan lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnista. Panostus lapsiin, nuoriin ja perheisiin on sijoitus joka maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin.

2) Sivistys. Sivistys on osaltaan hyvinvointia luova tekijä ja laadukas koulutus varmistaa sen, että Espoossa on osaamista myös tulevaisuudessa. Haluan pitää kiinni siitä, että luokkakoot ovat myös tulevaisuudessa maltilliset. Kouluissa tulee olla riittävästi aikuisia oppilaita kohden ja koulun arjessa tulee varmistaa psykologi- ja kuraattoriresurssit.

3) Kehittyvä Espoo. Espoossa on valtavasti mahdollisuuksia, sen takia minä rakastan Espoota. Meidän tulee pysyä myös tulevaisuudessa mukana kaupunkikehityksessä ja taata se, että Espooseen halutaan muuttaa myös jatkossa ja että Espooseen halutaan jäädä rakentamaan omaa elämää. Se taataan sillä, että Espoossa panostetaan hyviin julkisiin kulkuyhteyksiin, tehdään järkeviä rakennusratkaisuja ja tarjotaan mahdollisuus käyttää lähipalveluita.

Politiikan tekemisessä uskon siihen, että nähdään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkakuvia ympäröivästä maailmasta. Kaupunginvaltuustossa haluan rakentaa Espoota yhteistyöllä ja ymmärryksellä, paremman Espoon puolesta. Politiikka on ennen kaikkea yhteistyötä.

Minua kannattaa äänestää, mikäli haluat kaupunginvaltuustoon arjen asiantuntijan ja ehdokkaan, joka on ihmisen puolella.