Kling Eero

698

Kling
Eero

FM, sivistystoimenjohtaja

Espoonlahti

s. 1973

eero.kling@gmail.com

Olen syntyperäinen espoolainen, aviomies ja kahden nyt jo aikuisen lapsen isä Hannusjärveltä. Työurani olen tehnyt koulumaailmassa. Ensin Kaitaan koulun ja lukion historian ja yhteiskuntaopin opettajana, sitten Kaitaan koulun rehtorina, Kirkkoharjun koulun rehtorina ja Mainingin koulun rehtorina. Tällä hetkellä toimin Siuntion kunnan sivistystoimenjohtajana.

Liikkuminen ja hyvä elämä ovat koulumaailman lisäksi lähellä sydäntäni. Haluan, että Espoossa on maailman parhaat koulut, jokaisella espoolaisella on lähiluonto kävelymatkan päässä kotiovelta ja julkinen liikenne palvelee tasapuolisesti kaikkia espoolaisia.

Tärkeimmät teemani vaaleissa ovat:
1. Opettajille enemmän aikaa opettamiseen.

Pois turha byrokratia ja aikaavievät kyselyt koulusta. Opettajat ovat koulussa oppilaita varten.

2. Lähiluonto on jokaisen espoolaisen oikeus

Jokaisella espoolaisella on siis oltava mahdollisuus muutaman minuutin kävelyllä päästä oikeaan luontoon. Kaikkia tyhjiä tontteja ei saa rakentaa täyteen!

3. Koko Etelä-Espoo B-vyöhykkeelle

Espoo on keinotekoisesti rajattu kahtia HSL:n vyöhykeuudistuksessa. https://www.hsl.fi/sites/default/files/uploads/hsl_ab-kartta.pdf. Matkaa Helsingin laskennalliseen keskipisteeseen rautatientorille on Itä-Helsingistä aivan yhtä paljon kuin Länsi-Espoosta, mutta Helsingissä kaupungin yhtenäistä rakennetta ei kuulemma voi rikkoa vyöhykerajalla. Olen sitä mieltä, että Espoossakaan ei voi. Koko Etelä-Espoo on siis liitettävä osaksi B-vyöhykettä.