Lindholm Julia

714

Lindholm
Julia

IT-konsultti

Leppävaara

s. 1987

kuntavaalit@julialindholm.fi

Olen 33-vuotias IT-konsultti ja kahden pienen lapsen äiti. Asun Espoon Leppävaarassa puolisoni ja 2-vuotiaan taaperomme sekä helmikuussa syntyneen vauvamme kanssa. Tällä hetkellä olen perhevapaalla työstäni kuntien taloudenohjausjärjestelmien parissa, ja viimeistelen maisterinopintojani Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Sivutoimisesti pyöritän tekniseen optimointiin keskittyvää startupia. Vapaa-aikani kuluu perheen kanssa luonnossa liikkumisen lisäksi järjestötoiminnan parissa.

Olen ehdolla kuntavaaleissa, koska haluan tehdä Espoosta parhaan kaupungin lapsiperheille ja yrityksille. Haluan myös huolehtia, että kaavoitus, kaupunkisuunnittelu ja infran kehittäminen tapahtuu vastuullisesti ja lähiluontoa kunnioittaen.

Kuntavaaleissa minulle tärkeimpiä teemoja ovat:

Lapsiperheiden palvelut, joiden avulla pienten lasten vanhemmat voivat rakentaa parempaa arkea ruuhkavuosien keskellä sekä joustavammin yhdistää työssäkäyntiä ja perhe-elämää. Pidän erityisen tärkeänä toimivaa, laadukasta ja turvallista varhaiskasvatusta, sekä lapsiperheiden kotipalvelua jonka tulee olla nuorten perheiden saatavilla matalalla kynnyksellä.

Yritysmyönteisyys. Teknologian ja globaalin digitaalisen liiketoiminnan aloilla Espoossa kohtaa hienolla tavalla koulutus, tutkimus ja elinkeinoelämä, ja tätä keskittymää tulee jatkossa hyödyntää paremmin vetovoimatekijänä. Pk-palveluyrittäjyyttä ja paikallista osaamista tulee tukea esimerkiksi palvelusetelien laajemmalla käytöllä, sekä pilkkomalla kilpailutettavia palveluita järkeviksi kokonaisuuksiksi. Espooseen tarvitaan myös lisää elävää kaupunkikulttuuria, eli ravintola-, kulttuuri- ja tapahtuma-alan yrityksiä.

Kestävä kaupunkisuunnittelu, jossa tulee huomioida Espoon rannat, lähiluonto ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Suunnittelussa täytyy sekä vaalia olemassaolevia kohteita että pyrkiä lisäämään asukkaiden mahdollisuuksia leikkimiseen, liikkumiseen ja harrastamiseen ulkoilualueilla