Norrgrann Tom

728

Norrgrann
Tom

Konsultti, yrittäjä

Friisilä

s. 1987

tom@tomnorrgrann.fi

Koronakriisin aiheuttamat taloudelliset menetykset tuhansille Espoolaisyrityksille ovat olleet paljon ajatuksissani. Löytyy aito riski siitä, että sadat Espoolaiset yritykset menevät konkurssiin koronaepidemian aikana. Sen takia haluankin kääriä hihat ylös ja tehdä kaikkeni, että saadaan vielä nauttia elinvoimaisesta Espoosta epidemia-aallon jälkeenkin. Ja se, että Espoossa on elinvoimaisia yrityksiä takaa myös työllisyyden kasvun ja tarpeeksi taloudellisia resursseja auttaa myös niitä, jotka ovat heikoimmillaan.

Mutta se onnistuu vain yhdessä tekemällä!

Espoosta luodaan houkutteleva kaupunki yrittäjille ja yrityksille vain kehittämällä palveluita aloittaville ja muuttaville yrityksille. Espoon kaupungillakin on tyhjillään seisovia toimistorakennuksia ja tiloja, jotka voitaisiin hyödyntää myös aloittavien yrittäjien edullisina tai maksuttomina työtiloina.
Isoin ongelma uusille yrityksille on usein markkinoinnin puute. Mielestäni YritysEspooseen pitäisi palkata muutama digimarkkinoinnin osaaja, joiden tärkein toimenkuva olisi auttaa Espoolaisia pienyrittäjiä menestymään mitattavan digimarkkinoinnin keinoin. Asiantuntijat tarjoaisivat sparrausapua, koulutuksia ja 1-to-1 neuvontaa toimivan ja tuloksekkaan digimarkkinoinnin rakentamiseen.