Hanikan luontoalue turvattava

23.3.2017Kannanotot

Kokoomuksen valtuustoryhmä ei hyväksy virkamiesten esittämiä suunnitelmia Hanikan luontoalueen ottamisesta asuinkäyttöön.

Suinonsalmen asemakaavoituksen tavoite tulee olla alueen kehittäminen merellisen Espoon yhtenä merkittävimpänä virkistys- ja ulkoilualueena. Sen tarjontaan kuuluvat luonnon ohella hiihtoladut ja kuntoreitti sekä uimaranta. Pientalorakentaminen tulee sijoittaa Suvisaarentien eteläpuolelle; vain uimarannan pysäköinti voidaan järjestää tien pohjoispuolella.

Kaupunkisuunnittelulautakunta on antanut ohjeen pientalojen kaavoittamisesta Suvisaarentien varteen. Uimarannan pysäköinti on nyt pohjoispuolella. Kaupunki omistaa sekä luontoalueen että rannan puolen rakentamattomat tontit. Uimarantaa voi kehittää paremmaksi.

Lisätietoja

Kauma Pia

Kauma Pia

Kansanedustaja, KTM, kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen

Espoo

050-574 6764

Ota kantaa