Espoon Kokoomus vaatii Elina Lepomäkeä puheenjohtajistoon

1.9.2020Kannanotot

”Suomesta on tehtävä uusi menestystarina, jossa panostetaan osaamiseen, tekemiseen, omistamiseen, yksilöllisyyteen, henkiseen pääomaan ja inhimillisyyteen. Tehdään Suomesta tuhansien uusien mahdollisuuksien maa!” linjaa Elina Lepomäki.

Espoolainen Elina Lepomäki on Kokoomuksen kolmannen kauden kansanedustaja, diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri.

”Elinan laajan asiaosaamisen lisäksi pitkäjänteinen työ yksilön oikeuksien hyväksi on ihailtavaa. Elinan rohkeita avauksia muun muassa mahdollisuuksien tasa-arvosta kuunnellaan koko Suomessa,” todetaan Espoon Kokoomuksessa.
Espoon Kokoomus korostaa, että Lepomäki toisi puoluejohtoon myös erinomaista talouspolitiikan osaamista sekä kansainvälistä osaamista.
Ennen kansanedustajuuttaan Lepomäki on työskennellyt johtotehtävissä finanssialalla muun muassa Kööpenhaminassa ja Lontoossa. Lepomäki on myös viime vuosina esitellyt perustilimalliaan erilaisissa tulevaisuusseminaareissa ympäri Eurooppaa.

Kokoomuksen puoluekokous järjestetään 4.–6.9.2020. Puoluekokouksessa valitaan puolueelle puheenjohtaja, kolme varapuheenjohtajaa sekä puoluevaltuusto ja sille puheenjohtaja.

Espoon Kokoomus tukee Elina Lepomäen ehdokkuutta Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi.

Lisätietoja

Janne Tähtikunnas

Janne Tähtikunnas

Espoon Kokoomuksen puheenjohtaja

Espoon Kansallisseura

Ota kantaa