Kuntavaalit 2021 – Haluatko ehdokkaaksi?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

Päätöksentekijöiksi tarvitaan ihmisiä, jotka ovat enemmän tuntevia kuin tietäviä. Enemmän kuuntelevia kuin kertovia. Tarvitaan rohkeutta tehdä sellaisia uudistuksia, joilla turvataan suomalaisen hyvinvointi-yhteiskunnan säilyminen myös tulevaisuudessa.

Kuntavaaleissa nuo tulevaisuuden haasteet ovat käsin kosketeltavampia kuin koskaan. Lupaus huolenpidosta tehdään ja pidetään juuri kuntatasolla. Kunnissa päätetään siitä, miten ihmisten hyvä arki rakentuu – asioista, jotka koskettavat meitä kaikkia.

 

Käy katsomassa Espoon Kokoomuksen jo nimetyt ehdokkaat täältä.

Haluatko lisätietoja ehdokkuudesta?

Täytä allaolevat kentät, niin kerromme mielellämme lisää.
  • Tietosuojaseloste

Mihin sitoudun, jos lähden ehdokkaaksi?

Kaikki ehdokkaat tekevät positiivisen, hyvän ja aktiivisen kampanjan.

Ennen ehdokkaaksi lähtemistä vahvistetaan vielä yhdessä puolueen omat, kaikille yhteiset pelisäännöt. Kokoomuslaiset kuntavaaliehdokkaat eivät arvostele muita oman puolueen tai muiden puolueiden ehdokkaita, vaan erottuvat joukosta omilla vahvuuksillaan.

Mihin sitoudun, jos tulen valituksi?

Kuntalaisilla on oikeus vaatia, että kaikki kunnanvaltuutetut ympäri Suomen palvelevat ja kuuntelevat kansalaisia myös vaalien välillä.

Hyvä valtuutettu toimii avoimesti ja reilusti sekä moraalisesti ja eettisesti hyväksyttävällä tavalla. Päätöksenteon tukena käytetään aina faktoja ja asiantuntijoita – samalla myös oma asiantuntijuus kehittyy ja päätöksentekotaidot siinä mukana.

LUE LISÄÄ KUNNANVALTUUTETUN TYÖSTÄ