Kuntavaalien kynnyksellä: Espoosta yrittäjämyönteisyyden edelläkävijä

Etätapahtuma

Kuntavaalien kynnyksellä: Espoosta yrittäjämyönteisyyden edelläkävijä

Leppävaaran Kokoomus järjestää:
Kuntavaalien kynnyksellä -verkkotapahtuman aiheena on Espoosta yrittäjämyönteisyyden edelläkävijä. Tervetuloa mukaan lauantaina 20.3.2021 klo 13 alkaen.
Aiheesta alustavat Espoon Yrittäjien puheenjohtaja Päivi Repo ja varapuheenjohtaja Markku Sahi. Tilaisuuden moderoi Leppävaaran Kokoomuksen hallituksen jäsen Päivi Käri-Zein.
Ohjelma:
klo 12.45 Tervetuloa linjoille, testataan, että kaikki toimii
klo 13.00 Aloitussanat, Päivi Käri-Zein, Leppävaaran Kokoomus ry
klo 13.10 Espoosta yrittäjämyönteisyyden edelläkävijä, Espoon Yrittäjien puheenjohtaja Päivi Repo ja varapuheenjohtaja Markku Sahi – pitkän linjan yrittäjät Espoosta. Alustuksen jälkeen keskustelua ja kysymyksiä
klo 14.30 Tilaisuus päättyy
Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, klikkaa itsesi mukaan ja tule kuuntelemaan ja keskustelemaan. Tervetuloa!
https://bit.ly/3lhOPlw
Ohjeet tapahtumaan osallistumiseen:
Tilaisuus järjestetään Teams-sovelluksen kautta. Pääset osallistumaan tilaisuuteen verkkoselaimen kautta, jos sinulla ei ole Teams-sovellusta tietokoneellasi. Mitään ohjelmaa ei tarvitse ladata koneelle! Älylaitteella Teams ei toimi ilman sovellusta, joten suosittelemme tapahtuman seuraamista tietokoneella.
Osallistuminen tietokoneen verkkoselaimella:
1) Paina linkkiä: https://bit.ly/3lhOPlw
2) Verkkosivu avautuu ja näet kaksi vaihtoehtoa: lataa Windows-sovellus ja Liity sen sijaan verkossa. Valitse liity verkossa. Selain saattaa kysyä, saako Teams käyttää tietokoneesi mikrofonia ja kameraa – salli tämä.
3) Kirjoita sitten nimesi, jotta tiedämme, kuka osallistuu tapahtumaan ja määritä vielä ääni- ja videoasetukset (kameran ja mikrofonin saa pois päältä ennen liittymistä kokoukseen).
4) Paina Liity nyt.
Hienoa, nyt olet tapahtumassa mukana! Pidetään mikit mykistettyinä, kun itse emme puhu. Videon voi pitää aluksi päällä, mutta se kannattaa sammuttaa alustuksen ajaksi. Chatin kautta voit kommentoida ja keskustella myös alustuksen aikana ja pyytää puheenvuoroja, kun keskustelun aika tulee. Puheenvuoron voit pyytää myös nosta kättä -toiminnolla.
Tapahtuman tiedot löydät myös Facebookista.