Kuntavaalien kynnyksellä – Sote-uudistus tulee, onko Espoo valmis?

Verkkotilaisuus

Kuntavaalien kynnyksellä – Sote-uudistus tulee, onko Espoo valmis?

Leppävaaran Kokoomus järjestää:

Sote-uudistus tulee, onko Espoo valmis? Tervetuloa Leppävaaran Kokoomuksen järjestämään Kuntavaalien kynnyksellä -verkkotapahtumaan, jossa kansanedustaja ja lääkäri Mia Laiho kertoo sote-uudistuksen vaikutuksista.

Tilaisuus järjestetään verkossa lauantaina 30.1.2021 klo 14-15.

Ohjelma:
klo 13.45 Tervetuloa linjoille, testataan, että kaikki toimii
klo 14.00 Aloitussanat, Herttaliisa Tuure, Leppävaaran Kokoomus ry
klo 14.10 Sote-uudistus tulee – onko Espoo valmis? Kansanedustaja ja lääkäri Mia Laiho
Alustuksen jälkeen keskustelua ja kysymyksiä
klo 15.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, klikkaa itsesi mukaan ja tule kuuntelemaan ja keskustelemaan. Tervetuloa!
https://bit.ly/3p1dlbO

Ohjeet tapahtumaan osallistumiseen:
Tilaisuus järjestetään Teams-sovelluksen kautta. Pääset osallistumaan tilaisuuteen verkkoselaimen kautta, jos sinulla ei ole Teams-sovellusta tietokoneellasi. Mitään ohjelmaa ei tarvitse ladata koneelle! Älylaitteella Teams ei toimi ilman sovellusta, joten suosittelemme tapahtuman seuraamista tietokoneella.

Osallistuminen verkkoselaimella:

1) Paina linkkiä: https://bit.ly/3p1dlbO
2) Verkkosivu avautuu ja näet kaksi vaihtoehtoa: lataa Windows-sovellus ja Liity sen sijaan verkossa. Valitse liity verkossa. Selain saattaa kysyä, saako Teams käyttää tietokoneesi/älylaitteen mikrofonia ja kameraa – salli tämä.
3) Kirjoita sitten nimesi, jotta tiedämme, kuka osallistuu tapahtumaan ja määritä vielä ääni- ja videoasetukset (kameran ja mikrofonin saa pois päältä ennen liittymistä kokoukseen).
3) Paina Liity nyt.

Hienoa, nyt olet tapahtumassa mukana! Pidetään mikit mykistettyinä, kun itse emme puhu. Videon voi pitää aluksi päällä, mutta se kannattaa sammuttaa alustuksen ajaksi. Chatin kautta voit kommentoida ja keskustella myös alustuksen aikana ja pyytää puheenvuoroja, kun keskustelun aika tulee. Puheenvuoron voit pyytää myös nosta kättä -toiminnolla.