Vaalikärrykiertue KEILANIEMESSÄ!

Leppävaara asema Leppävaaran raitti, Espoo

PAIKKA VAIHTUNUT! Tervetuloa käymään Uudenmaan Kokoomuksen Vaalikärrykiertueella, Keilaniemen torilla tiistaiaamuna 21.3.2023 klo 7-9! 

Vaaliteltta Tapiolassa 1.4.2023 klo 11-14

Tapiolan Ainoan edusta Tapiola, Espoo

Tule Tapiolaan teltalle tapaamaan kokoomuslaisia ehdokkaita ja kertomaan oma näkemyksesi tulevan vaalikauden sinulle tärkeimmistä kysymyksistä. Näissä eduskuntavaaleissa ollaan harvinaisten isojen kysymysten äärellä. Tule mukaan vaikuttamaan, nyt on oikea aika! 

Espoon Kokoomuksen kevätkokous 2023

Espoon valtuustotalo Espoonkatu 5, Espoo

Arvoisa vastaanottaja,    tervetuloa Espoon Kokoomuksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen keskiviikkona 19.4.2023 klo 18.00, Espoon Valtuustotalolle (Espoonkatu 5, 02770 Espoo). Valtakirjojen tarkastus alkaa klo 17.00. Kokouksessa käsitellään sääntöjen 13 §:n määräämät asiat. Poliittisen tilannekatsauksen ja tulosanalyysin eduskuntavaaleista pitää tutkimuspäällikkö Antti Vesala.   Varsinainen kokouskutsu, esityslista, menettelytapaohjeet ja valtakirjapohja ovat sähköpostin liitteinä. Lisäksi viestin liitteistä löytyy toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta...

Espoon Kokoomuksen Vappujuhla 2023

Piispanaukio, Iso Omena Piispansilta 10-12, Espoo, Suomi

Lämpimästi tervetuloa kaikki sankoin joukoin viettämään Vappua Espoon Kokoomuksen kanssa! 😍✨💙🥳🎈
1.5.2023 klo 12.00 eteenpäin Piispanaukion teltoillamme tarjolla simaa, munkkeja, musiikkia ja hyviä päivänpolitiikan puheita! 💙☀️
Nähdään vapputunnelmissa!

Espoon Kokoomus Leppävaaran Raittikarnevaaleilla 2.9.

Pitkästä aikaa Leppävaaran Läkkitorilla on markkinatunnelmaa, ja Espoon Kokoomus on mukana! Teltallamme 2.9.2023 klo 10.00 eteenpäin vierailee kunta- ja hyvinvointialuepäättäjiä, kansanedustajia ja muita kokoomuslaisia.Tervetuloa jutustelemaan kanssamme!

Espoon Kokoomus 55 vuotta!

Espoon Kokoomus täyttää tänä vuonna 55 vuotta. Aluejärjestö kutsuu Sinut mukaan juhlistamaan pitkää taivaltaan pienen juhlan merkeissä. Lauantaina 9.9.2023 Ravintola Capella Bistrossa Matinkylässä tarjolla kuohuvaa ja pientä naposteltavaa ja Espoon Kokoomuksen väkeä. Tervetuloa!

Leppävaaran Kokoomuksen eduskuntavierailu Pia Kauman kanssa

Eduskunta Mannerheimintie 30, Helsinki

Lähde mukaan Leppävaaran Kokoomuksen vierailulle eduskuntaan kansanedustaja Pia Kauman vieraaksi torstaina 21.9. Ohjelmassa on kyselytunti kello 16-17 ja Pia Kauman poliittinen katsaus ja vapaata keskustelua kello 17-18. Pia on Kokoomuksen eduskuntaryhmän 1. varapuheenjohtaja sekä Etyjin yleiskokouksen puheenjohtaja. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä. Ilmoittauduthan mahdollisimman pian yhdistyksemme varapuheenjohtajalle Jaana Arvolle: jaana.arvo@gmail.com.

Kokoomus Taikalahti-päivillä (Kauklahtipäivillä)!

Kauklahden elä ja asu -seniorikeskus Hansakartano 4, Espoo

Kuninkaantien Kokoomus ja Espoonlahden Kokoomus osallistuvat yhdessä Kauklahden TAIKALAHTI-päivään. Mukana taikatapahtumassa muun muassa kansanedustaja Mia Laiho. Tervetuloa mukaan!

Tere Sammallahti Filosofisen Kokoomuksen tilaisuudessa

Lippulaivan kirjasto Espoonlahdenkatu 8, Espoo, Suomi

Filosofinen Kokoomus järjestää tilaisuuden Lippulaivan kirjastossa. Kansanedustaja Tere Sammallahti kertoo päivänpolitiikan tapahtumista torstaina 28.9.2023 klo 18-20 Lippulaivan kirjaston kokoushuoneessa Kajuutta. Tule kuulemaan ja keskustelemaan!

Alexander Stubb Espoon Rantaraitilla

Café Mellsten Haukilahdenranta, Espoo

Alexander Stubb on kanssamme syksyisenä sunnuntaina 1.10. klo 13.30 ulkoilemassa Rantaraitin Kokoomus-teltalla, Cafe Mellstenin läheisyydessä. Mukana Alexia tukemassa espoolaisia kansanedustajia ja valtuutettuja. Tule sinäkin! 💙👋

Kokoomus keskustelee: Perustuslaki, onko se uhka vai mahdollisuus

Iso Omenan kirjasto Suomenlahdentie 11, Espoo, Suomi

Perustuslakivaliokunta varjelee nimensä mukaisesti eräitä tarkeimpiä oikeuksiamme. Perustuslakivaliokunnan tehtävänä on tiukuissakin paikoissa tulkita mitä pykälät käytännössä tarkoittavat.

Emeritus-kansanedustaja Kimmo Sasi toimi perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana 2003 - 2011. Kimmon esiintymisen aiheena ovat perustuslakitulkinnat, niiden oikeellisuus ja valiokunnan rooli päätöksenteossa.

Tapiolan Kokoomuksen eduskuntavierailu

Eduskunta Mannerheimintie 30, Helsinki

Tapiolan Kokoomus vierailee eduskunnassa 6.11. klo 13.45. Tarjolla on tähän arvokkaaseen rakennukseen tutustumisen lisäksi tilaisuus käydä keskustelua ajankohtaisista poliittisista kysymyksistä suoraan paikalla, missä päätöksiä tehdään. Vierailun isäntänä toimii jäsenemme, kansanedustaja Jarno Limnéll. Eduskunnan käytäntöjen mukaisesti vierailijoiden nimet tulee toimittaa ennakolta. Voit ilmoittautua mukaan 15.10. mennessä tästä linkistä https://forms.gle/LsDyktwpPZ6BMU4B6 Ilmoittautuminen on sitova. Mukaan mahtuu enintään 25 henkilöä...

Toimiva arki Suur-Espoonlahdessa

Lippulaivan kirjasto Espoonlahdenkatu 8, Espoo, Suomi

Oletko kiinnostunut kuulemaan tai kertomaan, miten Suur-Espoonlahti voisi olla vielä parempi paikka asua ja elää?

Paikalle on kutsuttu oman alueemme toimijoita kaikista yhdeksästä eduskunnassa vaikuttavasta puolueesta! Ja sinulla on tilaisuus tulla mukaan keskustelemaan ja vaikuttamaan!

Maailman ja Suomen turvallisuustilanne – Pia Kauma ja Jarmo Lindberg

Iso Omenan kirjasto Suomenlahdentie 11, Espoo, Suomi

Venäjän hyökkäyssota Ukrainassa jatkuu. Tilanne Lähi-idässä kiristyy. Mikä on tilanne Armenian ja Azerbaidžanin välillä? Miten maailmanpolitiikan turbulenssi vaikuttaa Suomen turvallisuustilanteeseen?

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan maailman ja Suomen turvallisuustilanteesta Espoon Ison Omenan kirjaston Stagelle tiistaina 7.11. klo 17.30–19.00.

Tietokirjailija Petteri Järvinen Filosofisen Kokoomuksen tilaisuudessa

Lippulaivan kirjasto Espoonlahdenkatu 8, Espoo, Suomi

Tietokirjailija Petteri Järvinen on laajasti tutkinut tietotekniikan ja tekoälyn kehittymistä. Tekoälystä puhutaan paljon juuri nyt ja sen vaikutus työhön, vapaa-aikaan ja arkeen sekä edelleen koko yhteiskuntaan lisääntyy jatkuvasti. Mistä on kyse? Onko tekoäly uhka vai mahdollisuus? Järvisen tuorein teos Tekoäly ja minä on julkaistu elokuun lopulla. Tule mukaan jäseniltaamme kuulemaan Järvisen mielenkiintoista ja erittäin ajankohtaista luentoa tekoälyn ihmeellisestä maailmasta....

Kokoomus keskustelee: NATO-Suomi, uusi Suomi?

Espoon Valtuustotalo, Kokoomuksen ryhmähuone Espoonkatu 5, Espoo

Kenraalimajuri, kansanedustaja Pekka Toveri alustaa aiheesta "NATO-Suomi, uusi Suomi?" Espoon valtuustotalolla Kokoomuksen ryhmähuoneessa. 
Tilaisuus on kaikille avoin - tervetuloa!
Kahvitarjoilu.

Yhdistävä lenkki – Alexander Stubb Espoossa

Leppävaaran Urheiluaukio Veräjäpellonkatu 17, Espoo, Suomi

Tervetuloa mukaan presidenttiehdokas Alexander Stubbin Yhdistävälle lenkille Leppävaaran Urheiluaukiolle lauantaina 18.11.2023 klo 9.00! Yhdistävällä lenkillä kävelemme yhdessä Leppävaaran Urheilupuiston alueella, lähtö lämmittelyjumpan jälkeen Leppävaaran Urheiluaukiolta. Lämmittelyssä mukana vetäjänä kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mervi Katainen.Itse Yhdistävä lenkki tehdään sauvakävelynä, joten muistaa ottaa mukaan omat kävelysauvat. Mikäli omia sauvoja ei löydy, ole huoleti - lenkkiin voi aina ottaa osaa...

Skip to content