Toimiva arki Suur-Espoonlahdessa

Lippulaivan kirjasto Espoonlahdenkatu 8, Espoo, Suomi

Oletko kiinnostunut kuulemaan tai kertomaan, miten Suur-Espoonlahti voisi olla vielä parempi paikka asua ja elää?

Paikalle on kutsuttu oman alueemme toimijoita kaikista yhdeksästä eduskunnassa vaikuttavasta puolueesta! Ja sinulla on tilaisuus tulla mukaan keskustelemaan ja vaikuttamaan!

Maailman ja Suomen turvallisuustilanne – Pia Kauma ja Jarmo Lindberg

Iso Omenan kirjasto Suomenlahdentie 11, Espoo, Suomi

Venäjän hyökkäyssota Ukrainassa jatkuu. Tilanne Lähi-idässä kiristyy. Mikä on tilanne Armenian ja Azerbaidžanin välillä? Miten maailmanpolitiikan turbulenssi vaikuttaa Suomen turvallisuustilanteeseen?

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan maailman ja Suomen turvallisuustilanteesta Espoon Ison Omenan kirjaston Stagelle tiistaina 7.11. klo 17.30–19.00.

Tietokirjailija Petteri Järvinen Filosofisen Kokoomuksen tilaisuudessa

Lippulaivan kirjasto Espoonlahdenkatu 8, Espoo, Suomi

Tietokirjailija Petteri Järvinen on laajasti tutkinut tietotekniikan ja tekoälyn kehittymistä. Tekoälystä puhutaan paljon juuri nyt ja sen vaikutus työhön, vapaa-aikaan ja arkeen sekä edelleen koko yhteiskuntaan lisääntyy jatkuvasti. Mistä on kyse? Onko tekoäly uhka vai mahdollisuus? Järvisen tuorein teos Tekoäly ja minä on julkaistu elokuun lopulla. Tule mukaan jäseniltaamme kuulemaan Järvisen mielenkiintoista ja erittäin ajankohtaista luentoa tekoälyn ihmeellisestä maailmasta....

Kokoomus keskustelee: NATO-Suomi, uusi Suomi?

Espoon Valtuustotalo, Kokoomuksen ryhmähuone Espoonkatu 5, Espoo

Kenraalimajuri, kansanedustaja Pekka Toveri alustaa aiheesta "NATO-Suomi, uusi Suomi?" Espoon valtuustotalolla Kokoomuksen ryhmähuoneessa. 
Tilaisuus on kaikille avoin - tervetuloa!
Kahvitarjoilu.

Yhdistävä lenkki – Alexander Stubb Espoossa

Leppävaaran Urheiluaukio Veräjäpellonkatu 17, Espoo, Suomi

Tervetuloa mukaan presidenttiehdokas Alexander Stubbin Yhdistävälle lenkille Leppävaaran Urheiluaukiolle lauantaina 18.11.2023 klo 9.00! Yhdistävällä lenkillä kävelemme yhdessä Leppävaaran Urheilupuiston alueella, lähtö lämmittelyjumpan jälkeen Leppävaaran Urheiluaukiolta. Lämmittelyssä mukana vetäjänä kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mervi Katainen.Itse Yhdistävä lenkki tehdään sauvakävelynä, joten muistaa ottaa mukaan omat kävelysauvat. Mikäli omia sauvoja ei löydy, ole huoleti - lenkkiin voi aina ottaa osaa...

Espoon Kokoomuksen Pikkujoulut 2023

WEST BAY SOCIAL BAR & LOUNGE ESPOO Espoonlahdenkatu 8, Espoo

On aika viettää pikkujouluja myös meillä Espoon Kokoomuksella! Lämpimästi tervetuloa kaikki mukaan viettämään rentoa iltaa yhdessä muiden Espoon Kokoomuslaisten kanssa. Tarjolla alkumaljana kuohuvaa, sekä pientä cocktailpalaa. Ohjelmassa puheita ja palkitsemisia, ja illan päättää house band. Tervetuloa!

Millainen on turvallisuusvuosi 2024?

Turvallisuudesta on tänä vuonna puhuttu poikkeuksellisen paljon niin politiikassa kuin kahvipöydissä eri puolella Suomea. Ajat ovat sellaiset. Voi arvioida, että tulevana vuonna turvallisuusasiat tulevat korostumaan vielä enemmän. Miltä turvallisuusvuosi 2024 näyttää? Tule mukaan kuuntelemaan, kun kansanedustajat Jarno Limnéll ja Jukka Kopra arvioivat tulevaa. Tilaisuus on verkossa ja kaikille avoin. Myös kysymyksiä voi lähettää etukäteen, ja...

Rantaraitin Porvareiden Jouluglögit

Gallows Bird, Tapiolan Ainoa Länsituuli 5, 02100 Espoo

Tule nauttimaan jouluisesta tunnelmasta Rantaraitin Porvareiden seuraan ensi viikon keskiviikkona 20.12. klo 18 alkaen ravintola Gallows Birdiin. Tarjolla glögiä ja muita jouluherkkuja. Tilaisuudessa kuulemme ajankohtaiskatsauksen kaupunkipolitiikasta Espoon kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mervi Kataiselta. Lisäksi Espoon Kokoomuksen uusi puheenjohtaja Ira Hietanen-Tanskanen kertoo ajatuksistaan Espoon Kokoomuksen tulevasta vuodesta. Vapaa pääsy, mutta toivomme ilmoittautumisia FB-eventissä, jotta osaamme varata oikean määrän...

Espoon Stubbila avoinna!

Kauppakeskus Iso Omena Piispansilta 11, Espoo

Tervetuloa Espoon Iso Omenan Stubbilaan!Olemme avoinna maanantaista lauantaihin kello 10.00-18.00ja sunnuntaisin kello 12.00-18.00Espoon Stubbila sijaitsee Iso Omenan kauppakeskuksen toisessa kerroksessa, "vanhalla puolella", Tempur-liikkeen ja Zaran välissä. Tarjolla on kuumaa kahvia ja Espoon Stubbilan puodissa on myytävänä Alex-tuotteita.Tapahtumista lisää espoonkokoomus.fi/tapahtumat Välkommen till Stubbila i Iso Omena i Esbo! Vi har öppet från måndag till lördag kl....

Susanne Päivärinnan vieraaksi eduskuntaan!

Eduskunta Mannerheimintie 30, Helsinki

Tervetuloa kansanedustaja ja eurovaaliehdokas Susanne Päivärinnan vieraaksi eduskuntaan torstaina 29.2. klo 16.30.Puoluehallitus on nimennyt espoolaisen Susanne Päivärinnan eurovaaliehdokkaaksi. Lisätietoa Susannen ehdokkuudesta löydät täältä: https://www.kokoomus.fi/eurovaalit/Europarlamenttivaalit toimitetaan 9.6.2024. Ilmoittaudu mukaan vierailulle alla olevan linkin kautta mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään tiistaihin 27.2. klo 9 mennessä. Mukaan mahtuu 25 ensimmäistä osallistujaa.

Espoon Kokoomuksen Superlauantai 6.4.

Etelä-Tapiolan lukio Espoo

Tervetuloa mukaan Espoon Kokoomuksen Superlauantaihin 6.4.2024 klo 10.00-16.00! Tapahtumapaikkana toimii Etelä-Tapiolan lukio.

Superlauantaina sääntömääräinen kevätkokous yhdistetään ajankohtaisten asioiden ja huippuasiantuntijoiden luotsaamaan seminaariin.

Tutustu tarkemmin ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan tapahtumaan!

Turvallinen ja menestyvä Eurooppa 8.4.

Paasivuorenkatu 2 Paasivuorenkatu 2, Helsinki

Kokoomuksen kansanedustaja, suuren valiokunnan jäsen ja Eurooppalaisen Suomen varapj. Susanne Päivärinta on ehdolla kesän eurovaaleissa.

Susanne Päivärinnan eurovaaliseminaari järjestetään maanantaina 8.4.2024 klo. 8:30 - 11:00 osoitteessa: Paasivuorenkatu 2, toinen kerros, 00530 Helsinki.

Puhujina talousvaikuttaja Björn Wahlroos (Mistä kasvua Eurooppaan – globaalin kilpailun näkymät), yrittäjä, sijoittaja Elias Aalto ( 7 miljardin exit – Woltin kansainvälinen kasvutarina) ja ulkoministeri Elina Valtonen (Geopoliittisesti vahva EU).

Tule kuulemaan loistavia puhujia ja tukemaan Susannen matkaa mepiksi!

1490€

Filosofisen Kokoomuksen vuosikokous

Lippulaivan kirjasto Espoonlahdenkatu 8, Espoo, Suomi

Tilaisuudessa käsitellään vuosikokoukseen liittyvät asiat. Poliittisen katsauksen pitää Espoon Kokoomuksen puheenjohtaja Ira Hietanen-Tanskanen. Lämpimästi tervetuloa!

Kokoomus keskustelee: MITÄ EUROOPALLA EDESSÄ?

Sellon kirjasto Leppävaarankatu 9, Espoo

MEP Henna Virkkunen tiivistää Euroopan Parlamentin päätökset kuluvalta kaudelta, ja suuntaa valokeilan tulevaan: mitä Euroopalla on edessä seuraavien viiden vuoden aikana?
Tilaisuus on kaikille avoin ja se pidetään Sellon kirjaston lavalla (1. krs avotilassa).
Tervetuloa!
Tapahtumaa voi seurata myös striimattuna täältä: https://fb.me/e/6CxjJl7RV

Euroopan turvallisuus – mukana Uudenmaan kokoomuslaiset eurovaaliehdokkaat

Kino Tapiola Mäntyviita 2, Espoo

Tervetuloa mukaan turvallisuusteemaiseen iltaan! Mukana eurovaaliehdokkaat Mika Kasonen, Susanne Päivärinta ja Pekka Toveri. OHJELMA: Klo 18:00 ovet avautuvat, tervetuloa!KINO TAPIOLAN baari aukeaaKlo 18:30 EU ja turvallisuuden kehittäminenPekka Toveri, kansanedustaja, kenraalimajuri evp.Klo 19:15 Näkökulma kokonaisturvallisuuteenEU-vaaliehdokkaat: Mika Kasonen, Susanna Päivärinta, Pekka ToveriKlo 20:00 Yleisökysymyksiä

Espoon Kokoomuksen Vappu

Piispanaukio, Iso Omena Piispansilta 10-12, Espoo, Suomi

Tervetuloa mukaan Espoon Kokoomuksen perinteiseen vappujuhlaan! Piispanaukiolla, Capellanin terassialueella tarjolla simaa, munkkeja, musiikkia ja päivänpolitiikkaa.💙Vappupuhujina Piispanaukiolla:Ira Hietanen-Tanskanen, Espoon Kokoomuksen puheenjohtajaJukka Mäkelä, Espoon kaupunginjohtajaSusanne Päivärinta, kansanedustaja ja europarlamenttivaaliehdokas Nähdään vapputunnelmissa! 🎈🎊☀️

Yhdessä kohti ikätasa-arvoa

Verkkotapahtuma , Suomi

Yhä useampi 55 vuoden rajapyykkiä lähenevä työnhakija kohtaa työmarkkinoilla tilanteen, jossa häntä onkin alettu pitää liian vanhana tarjolla oleviin työtehtäviin. Tämä näkyy myös tilastoissa. 55–64-vuotiaiden työllisyysaste on esimerkiksi Ruotsissa yli kuusi prosenttiyksikköä suurempi kuin Suomessa (78 % ja 71,7%). Myös tätä vanhempien osalta jäämme jälkeen Ruotsista, jossa 65–74-vuotiaiden työllisyysaste oli 20 prosenttia vuonna 2023 ja...

Kaupunkiympäristön verkoston tilaisuus 21.5.

Espoon valtuustotalon kahvio Espoonkatu 5, Espoo, Suomi

Halutko vaikuttaa kaavoitukseen, rakentamiseen, asuntopolitiikkaan, liikenteeseen ja ympäristökysymyksiin Espoossa? Nyt on tähän mahdollisuus, sillä Espoon kokoomuksen uusi kaupunkiympäristön verkosto on käynnistämässä toimintaansa. Tervetuloa mukaan verkoston toimintaan, joka startataan aloitustapaamisessa tiistaina 21. toukokuuta! Aika: tiistaina 21.5. klo 17.30-19.00 Paikka: Espoon Valtuustotalon kahvio Ohjelma: 17.30 Tervetuloa ja mikä on kaupunkiympäristön verkosto? Verkoston pj Emma-Stina Vehmanen ja vpj...

Kokoomus keskustelee: POHJOLAN LINNOITUS

Espoon Valtuustotalo, Kokoomuksen ryhmähuone Espoonkatu 5, Espoo

Ruotsin liityttyä vihdoin NATO:n jäseneksi koko Pohjola voi ensi kertaa 500 vuoteen muodostaa suojakseen yhtenäisen puolustuksen.
Eduskunnan puolustusvaliokunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Jukka Kopra kertoo mitä Pohjolan Linnoitus tarkoittaa maamme ja maanosamme turvallisuudelle.
Avoin yleisötilaisuus, tervetuloa!
Tilaisuus myös striimataan täällä:
https://fb.me/e/1QPqoYQAe

Skip to content