Turvallisuus – mitä minä voin tehdä?

Tapiolan palvelukeskus (Länsituuli 1)

Turvallisuus – mitä minä voin tehdä?

Mitä minun tulee tehdä oman ja läheisteni turvallisuuden takaamiseksi? Miten toimin poikkeusoloissa ja miten varaudun kyberturvallisuusuhkiin?
Tule yhdessä asiantuntijoiden kanssa keskustelemaan turvallisuudesta jokaisen kansalaisen, espoolaisen ja tapiolalaisen näkökulmasta!
Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin.
Tapiolan palvelukeskus (Länsituuli 1) 23.5.2022, klo. 18-20. Kahvitarjoilu alkaa klo. 17.30
Alustajat:
-Jarno Limnéll on kyberturvallisuuden työelämäprofessori, dosentti ja Maailman talousfoorumin asiantuntijaverkoston jäsen. Hän on myös Espoon kaupunginvaltuutettu ja Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtaja.
-Antti Lallukka toimii Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella pelastustoiminnan palvelualueen päällikkönä. Lallukalla on lähes 30 vuoden kokemus pelastustoiminnan erilaisista tehtävistä Länsi-Uudenmaan alueella.
-Sari Jusslin on Naisten valmiusliiton Helsingin seudun alueneuvottelukunnan puheenjohtaja. Naisten Valmiusliitto kehittää naisten varautumis- ja turvallisuustaitoja sekä lisää naisten mahdollisuuksia toimia häiriö- ja poikkeusoloissa yhteiskunnan hyväksi. Liiton päätoimintaa on eri puolilla Suomea toteutettavat NASTA- ja PikkuNASTA-harjoitukset, joita järjestetään yhteistyössä MPK:n kanssa Puolustusvoimien tuella.