One Comment

  1. Tämä sivu aukeni minulle jostain tietämättäni edes, että tällainen on olemassa. Mutta varmaankin on tarkoitus, että nyt sen tiedän.
    Ville Lehtola kirjoittaa Olavi Loukon asian käsittelystä valtuuston kokouksessa 13.6.2011 luvattoman yksipuolisesti. Olisi syytä ja hyvään kirjoitustapaan kuuluu näinkin pitkässä kirjoituksessa mainita myös esitetyt täysin todenperäiset puheet ja muutosesitykset, jotka ovat Lehtolan korruptoituneen näkemyksen vastaisia. Tärkeintä on kuitenkin se, että myös kaupunkilaisten näkökulmasta oikeudenmukaisia esityksiä tehdään. Näin teki myös KA-ryhmä.Valitettava tilanne on tällä hetkellä se, että kokoomus on suurin puolue Espoossa ja suorittaa robottiäänestyksiä monesti edes tietämättä asian todellista laitaa. Tulos on silloin tietenkin selvä.
    Lehtola – kelkkaa voi aina kääntää oikeudenmukaisuuden suuntaan. ja voit olla varma, että jos niin teet, olosi on paljon onnellisempi

Ota kantaa