Espoon Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi Janne Jokinen

16.1.2012Uutiset

Espoon Kokoomuksen hallitus valitsi kokouksessaan 16.1.2012 uudeksi varapuheenjohtjaksi Janne Jokisen.

Varapuheenjohtaja Janne Jokinen on 41-vuotias raitiovaununkuljettaja Leppävaarasta. Jokinen liittyi Kokoomusteekkareiden jäseneksi 1999, ja Leppävaaraan muutettuaan hän siirtyi Leppävaaran Kokoomukseen.

Leppävaarassa hän on toiminut hallituksen sihteerinä, ja viimeiset kaksi vuotta hän on hoitanut sekä vaalivastaavan että varapuheenjohtajan tehtäviä. Jokinen on istunut Espoon käräjäoikeuden lautamiehenä  seitsemän vuotta, ja kaksikielisen musiikkiopisto Musikinsitutet Kungsvägenin johtokunnassa sekä varsinaisena, että nykyisin varajäsenenä.

Lisätietoja:

Janne Jokinen
varapuheenjohtaja
Leppävaara

jannekjokinen(at)gmail.com
p. 050 573 0753

Ota kantaa