Espoon Kokoomus ja Espoon Kokoomusnuoret onnittelevat Toni Kokkosta

28.3.2012Uutiset

Espoon Kokoomusnuorten hallituksen jäsen Toni Kokkonen valittiin viime viikonloppuna Euroopan oikeistonuorten (DEMYC) apulaispääsihteeriksi.

DEMYC on eurooppalaisten keskustaoikeistolaisten nuorisojärjestöjen kattojärjestö, johon myös Kokoomusnuoret kuuluu. Vuonna 1964 perustetussa järjestössä on mukana Kokoomusnuorten sisarjärjestöjä EU-maiden ohella mm. Balkanilta, Kaukasukselta ja Lähi-idästä.

Kauppatieteitä Aalto-yliopistossa opiskeleva Kokkonen on ollut aktiivinen vaikuttaja kansainvälisessä yhteistyössä. Hän oli mm. rakantamassa viime kesänä Suomessa pidettyä DEMYC-seminaaria, jossa kansainväliset vieraat saivat tutustua Kokoomuksen poliitikkoihin Helsingissä ja Turussa.  Kaksikymmentä vuotta vanha Kokkonen on toiminut myös Euroopan Nuorten parlamentissa EYP:ssä. Espoossa Kokkonen on ollut Espoon Perinneporvareiden puheenjohtajana vuonna 2011.

Italian Napolissa pidetyssä kongressissa tehtiin myös muita suomalaisvalintoja. Mm. kaksi vuotta puheenjohtajana toiminut Jani Johansson valittiin järjestön kunniapuheenjohtajaksi. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin italialainen Antonio de Lucia.

Ota kantaa