Marjo Matikainen-Kallström: Aika vaihtaa näkökulmaa

20.10.2014Uutiset

Pitkän ja huolellisen pohdinnan jälkeen olen päättänyt olla asettumatta ehdolle ensi kevään eduskuntavaaleissa. Haikein mielin päätän tämän jakson elämässäni – samalla kuitenkin innostuneesti tähyillen tulevaisuuteen.

Keväällä kun nämä valtiopäivät päättyvät olen yhtäjaksoisesti ollut ”politiikan ammattilaisena” vuodesta 1996 vuoteen 2015, yhteensä siis lähes 20 vuotta. Kaksi kautta Euroopan parlamentissa ja Espoon valtuustossa sekä kolme kautta eduskunnassa ovat olleet mielenkiintoisia, antoisia ja innostavia. Olen saanut omalta osaltani vaikuttaa moniin yhteiskuntamme kannalta tärkeisiin päätöksiin. Työ on ollut usein kiireistä ja asioihin huolellinen perehtyminen on vaatinut valtavasti aikaa ja tarmoa. Omien kantojen läpisaaminen on vaatinut sitkeyttä, neuvottelutaitoja ja verkostoja.

Suomalaisten edustajana Euroopan parlamentissa, eduskunnassa ja Espoon valtuustossa olen saanut paljon poliittista kokemusta, tutustunut mielenkiintoisiin ihmisiin ja luonut omiin osaamisalueisiini liittyviä ammatillisia verkostoja. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Marjo Matikainen-Kallström
kansanedustaja
DI, eMBA
050 5121578

Ota kantaa