Kokoomuksen vaalivalvojaiset ravintola Maxinessa

15.4.2015Uutiset

Kokoomuksen vaalivalvojaiset pidetään sunnuntaina 19.4. klo 19.00 alkaen ravintola Maxinessa Kampin keskuksessa (Urho Kekkosen katu 1A, 6 krs.). Sisäänkäynti vaalivalvojaisiin tapahtuu Urho Kekkosen kadun ja Annankadun kulmasta.

Ovet avataan klo 19.00 ja tilaisuus päättyy noin klo 01.00. Puheenjohtaja Alexander Stubb on mukana vaalivalvojaisissa ottamassa ennakkoääniä vastaan yhdessä puoluesihteeri Minna Arven kanssa. Puheenjohtaja siirtyy heti klo 20.00 jälkeen Pikkuparlamenttiin ja palaa takaisin Kokoomuksen vaalivalvojaisiin noin klo 22.30.

Medialle on varattu ravintolasta erillinen työskentelytila. Ravintolassa on 50 megainen 4g verkko, salasanan saa paikan päältä. Tarjolla on kahvia ja virvokkeita. Paikalta on myös mahdollisuus ostaa hotdogeja hintaan 5e/kpl.

Tervetuloa kanssamme jännittämään vaalitulosta!

Ota kantaa