Puheenjohtaja kiittää – uusi järjestösihteeri

26.5.2015Uutiset

Hyvät ystävät,

Kevät on ollut täynnä toimintaa ja vilskettä. Eduskuntavaalit ovat takanamme ja hallitusneuvottelut saapuvat mahdollisesti päätökseensä jo tällä viikolla. Lähestyvä kesä lämmittää jo mieltä ja rentouttaa oloa – pian saa levätä ja olla vaan!

Aloitin itse vaalien jälkeen työt Brysselissä Euroopan unionin alueiden komitean presidentin, Markku Markkulan, kabinetin jäsenenä. Samalla kun olen ollut valtavan iloinen ja innoissani uusista haasteista, on tunne myös haikea – muuttaessamme perheemme kanssa Brysseliin joudun jättämään paikkani Espoon Kokoomuksen puheenjohtajana. Minulla on ollut valtavan hieno kausi kanssanne ja haluan kiittää erityisesti hallitustamme, paikallisyhdistystemme aktiiveja, valtuustoryhmäämme sekä toimistomme väkeä hyvästä yhteistyöstä sekä mukavista hetkistä. Meissä espoolaisissa piilee valtava voimavara, jonka voisimme ottaa vieläkin paremmin käyttöön.

Valmistautuminen seuraaviin kunnallisvaaleihin alkaakin jo vähitellen olla ajatuksissamme ja työ käynnistynee kesän jälkeen. Aluejärjestöä luotsaa syyskuun syyskokoukseen saakka varapuheenjohtajamme Pirjo Kemppi-Virtanen ja hänellä on tukenaan eilen hallituksen valitsema uusi järjestösihteerimme Leena Hoppania. Toivon heille mitä parhainta myötätuulta matkalleen sekä uusia rohkeita ideoita J

Olen mielelläni apunanne jatkossakin – ja jos tulette Brysseliin, niin laittakaa viestiä!

Lämpimin terveisin,

Saara

Ota kantaa