Kuntavaalikoulutukset vuonna 2016

7.1.2016Uutiset

Kansallinen Sivistysliitto järjestää kokoomuspiirien kanssa vuonna 2016 seuraavat kuntavaalikoulutukset:

Osa 1: Kunnallisjärjestöjen ja yhdistysten ehdokashankintavalmiuksien parantaminen. Kohderyhmänä ovat kunnan vaalipäälliköt sekä yhdistysten puheenjohtajat ja sihteerit. Koulutus järjestetään arki-iltana helmi-maaliskuun aikana.

Osa 2: Paikallisten vaalisuunnitelmien tekeminen, ehdokashankinta sekä vaaliohjelmien asia- ja aateperusta. Kohderyhmänä ovat kunnan vaalipäälliköt, yhdistysten puheenjohtajat ja sihteerit sekä ehdokkaat. Koulutus järjestetään lauantaipäivänä maalis-huhtikuun aikana.

Osa 3. Ehdokkaiden ja tiimiensä projektisuunnittelu ja –johtaminen ja kampanjointi. Kohderyhmänä ovat ehdokkaat sekä kampanjapäälliköt. Koulutus toteutetaan syksyllä 2016.

Koulutus räätälöidään jokaisen piirin kanssa kuitenkin erikseen, joten pienet muutokset kohderyhmissä, aikatauluissa ja sisällöissä ovat mahdollisia. Kuntavaalikoulutuksista löytyy lisätietoa: www.kansio.fi/kuntavaalit

Ota kantaa