Kokoomus suurin puolue Espoossa

10.4.2017Uutiset

Vaalit on käyty ja Kokoomus säilytti selvästi suurimman puolueen aseman Espossa.

Suuret kiitokset äänestäjillemme ja lämpimät onnittelut valituille valtuutetuille. Myös ne, joita ei tällä kertaa valittu, tekivät yhdessä kampanjatiimiensä ja kokoomusaktiivien kanssa suuren työn, ja osa ehdolla olleista jatkaa työtään Espoon hyväksi erilaisissa luottamustehtävissä.

Äänestysprosentti oli Espossa 60,1%, josta Kokoomuksen kannataus oli 33,7%. Koko maassa äänestämässä kävi 58,8% äänioikeutetuista.

Tuloksessa emme päässeet tavoitteeseen, vaan menetimme Espoossa kolme valtuustopaikkaa; 29 paikasta 26. Olemme kuitenkin edelleen suurin puolue ja vaaleilla saadun tuloksen mukaisesti lähdemme nyt luotsaamaan kaupunkia lupaustemme mukaisesti eteenpäin, hyvässä yhteishengessä kanssapuolueiden kanssa ja kiitämme heitä hyvästä kilpailusta.

Espoolaiset ovat selkeästi viestittäneet haluavansa jatkaa kokoomuslaisen kaupungin rakentamista. Pidämme huolta, että kannamme vastuuta tälläkin vaalikaudella. Vastaamme kaupunkilaisten odotukseen pitämällä huolta taloudesta ja kestävästä kaupunkisuunnittelusta ja katsomme, että kaikista huolehditaan.

YLE tulospalvelu

vaalit.fi – ehdokkaat

Ota kantaa