Päivitä yhteystietosi – voita Bose-matkakaiutin!

22.8.2017Uutiset

Jäsen tai uusi jäsen! Päivittämällä yhteystietosi jäsensivuilla olet mukana Bose Soundlink II -matkakaiuttimen arvonnassa.

Kaikki kampanja-aikana liittyneet, uudet jäsenet ovat automaattisesti mukana kampanjassa. Kyseinen laite ei ole mikään turha melulaatikko, vaan varsin kelpo väline musiikin kuunteluun, niin kotona tai reissussa – sisältäähän se akunkin.

Kampanja alkaa 15.8.2017 ja kestää 31.10.2017 klo 23:59 asti. Arvonta järjestetään viikon kuluttua kampanjan päättymisestä.

Päivitä tietosi jäsensivuilla

Arvonnan säännöt

2 kommenttia artikkeliin “Päivitä yhteystietosi – voita Bose-matkakaiutin!
  1. Ismo Peltomäki sanoo:

    Tervehdys, joku aika sitten liityin jäseneksi (joku viikko sitten), yksi Nykypäivä on tullut ja that’s it….. Onko puolueeseen liikaa väkeä tyrkyllä kun tuo on kaikki, vai mistä mahtaa olla kysymys..? Ismo Peltomäki

    1. Leena Hoppania sanoo:

      Hei, yhdistyksen pj on sinuun yhteydessä. Syksy alkaa vasta käynnistyä järjestötoiminnassa. Olethan käynyt katsomassa esim. ohjelmatyön verkostojen ja vaikuttajaryhmien mahdollisuudet? https://www.kokoomus.fi/faktat/ohjelmatyo/

Ota kantaa