Kokoomus tukee Sauli Niinistöä presidentiksi

31.10.2017Uutiset

Kokoomuksen puoluevaltuusto kokoontui lauantaina 28.10.2017 ja päätti, että Kokoomus on Sauli Niinistön takana tulevissa presidentinvaaleissa. Niinistö on vaaleissa ehdolla valitsijayhdistyksen kautta.

Arvoisa puoluevaltuusto: Esitän, että asetumme kansanliikkeen ehdokkaan, tasavallan presidentti Sauli Niinistön uudelleenvalinnan tueksi.
Petteri Orpo 28.10.2017

Tervetuloa mukaan Espoon tiimiimme!

Kampanja käynnistyy  ja huipentuu kohti joulua ja tammikuuta mentäessä. Espoossa kampanjaa ja tapahtumia koordinoi Anne Knaster – ole yhteydessä ja saat lisätietoja. Parhaiten tavoitat laittamalla yhteystietosi sähköpostilla, johon vastataan päivittäin. Tervetuloa mukaan presidentintekijöihin, tehdään kaikkien aikojen kampanja yhdessä – tottakai!

Espoon Kokoomus on täysillä mukana Saulin tukena. Ilmoittaudu sinäkin kansanliikkeeseen https://www.niinisto.fi-verkkosivuilla ja tule mukaan vapaaehtoiseksi.

niinisto.fi

Lisätietoja

Knaster Anne

Knaster Anne

Auroran Kokoomusnaiset

044 243 2125

Ota kantaa