Espoon Kokoomus toivottaa hyvää Joulua!

22.12.2017Uutiset

On koittanut taas se aika vuodesta, jolloin summataan mennyttä, hiljennytään joulun viettoon ja valmistaudutaan tulevaan vuoteen.

 

Tämä Suomi 100 –juhlavuosi monin tapahtumineen on ollut samalla todellista politiikan vuoristorataa: keväällä käytiin kuntavaalit, sote-uudistuksen lykkääntyminen siirsi maakuntavaaleja ja puoluekentässä tapahtui isoja muutoksia, joilla oli vaikutusta myös hallituspohjaan.

Vuotta on leimannut Kokoomuksen kannatuksen tasainen kasvu. Harjoittamamme politiikka tuottaa tulosta. Pidämme kiinni hallitusohjelmassa sovituista teemoista, talous on elpymässä hiljalleen ja työttömyys kääntynyt laskuun.

Espoossa teimme talousarvion, jota voi hyvällä syyllä luonnehtia sivistysbudjetiksi. Panostamme nuoriin, koulutukseen, kulttuuriin ja terveydenhoitoon ja varmistamme ikääntyneiden asukkaiden hyvän hoidon. Veroprosentti säilytettiin ennallaan ja tehtyjen suunnitelmien mukaan lainakanta kääntyy laskuun valtuustokauden lopulla. Yksityiskohtaisempi selvitys talousarviosta löytyy sivuiltamme.

Nyt valmistaudumme jo tammikuussa käytäviin presidentinvaaleihin. Tuoreimman HS:n tutkimuksen mukaan myös Sauli Niinistön suosio on edelleen kasvanut. Mikäli presidentinvaalit käytäisiin nyt, peräti 70% antaisi äänensä hänelle. Varsinainen kampanjatyö käynnistyy tammikuun ensimmäisellä viikolla, kun Niinistö-kahvilat avaavat ovena Matinkylässä (Iso Omenan pääsisäänkäyntiä vastapäätä) ja Tapiolassa Heikintorilla (tilassa, jossa aikaisemmin toimi Posti).

Nyt on oikea aika ilmoittautua kahvilavuoroihin. Vapaaehtoisia tarvitaan ensin ajalle 5.-28.1.2018. Mikäli vaaleissa tulee toinen kierros, pidetään kahviloita auki vielä helmikuussa kaksi viikkoa.
Ilmoittautuminen tapahtuu netissä alla olevien linkkien kautta, tai soittamalla tai tekstiviestillä Christos Petriotisille, puh. 041-536 7008. Ilmoita tekstiviestissä selvästi kumpaan kahvilaan olet tulossa, päivämäärät ja kellonajat.

Iso Omena vuorovaraukset

Tapiola vuorovaraukset

Tammikuussa on paljon muitakin tapahtumia, joista ilmoitetaan sekä nettisivustollamme että jäsenviesteissä. Nyt on tiedossa ainakin Tapiolan vaalitilaisuudet lauantaisin 13.1., 20.1., ja 27.1.2018, sekä vaalikampanjan ”loppurysäys” Sellossa 27.1.2018.

Aktiivinen jäsenistömme on edelleen tärkein voimavaramme. Tarvitsemme vinkkejä, toiveita ja näkökulmia toimintamme kehittämiseksi. Lähde siis sinäkin mukaan ja tuo ystäväsikin tähän aktiiviseen joukkoon, tekemään tapahtumia, tutustumaan toisiimme ja nauttimaan samanhenkisestä toiminnasta!

Lämmin kiitos myös kaikille teille, jotka olette monin eri tavoin vuoden aikana osallistuneet ja tukeneet Kokoomuksen toimintaa.

Rauhallista Joulua ja mitä parhainta Uutta Vuotta 2018.

 

Pirjo Kemppi-Virtanen
Espoon Kokoomus ry
puheenjohtaja

Ota kantaa