Marika Niemi Espoon opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan puheenjohtajaksi

15.5.2018Uutiset

Kokoomuksen valtuustoryhmä esittää kaupunginvaltuutettu Marika Niemeä Espoon opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan puheenjohtajaksi. Niemi on toiminut aikaisemmin opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan puheenjohtajana vuosina 2009-2012 sekä kaupunginvaltuutettuna vuodesta 1993.

”Palaan suurella innostuksella opetus- ja varhaiskasvatuslautakunnan johtoon. Espoossa on äärimmäisen hyvä sivistystoimen henkilöstö ja meillä on edellytykset vaikka mihin”, sanoo Niemi.

Kokoomuksen keskeisin tavoite valtuustokauden aikana on kirkastaa Espoon roolia Suomen sivistyspääkaupunkina. Niemen mukaan tämä tarkoittaa erityisesti panostuksia opetuksen laatuun ja sisältöihin.

”Kokoomuksen painopiste on ennen kaikkea opetuksen sisällöissä. Siinä, että meillä on mahdollisimman hyvät opetusalan ammattilaiset sekä riittävät resurssit nimenomaan opetuksen tuntimäärissä ja laadussa”, sanoo Niemi.

Niemi korostaa, että sivistystoimen ja tilahallinnon yhteistyötä on pystyttävä parantamaan merkittävästi. Niemi on toiminut valtuustokauden alun kaupunginhallituksen tilajaoston varapuheenjohtajana, ja tuntee asioiden molemmat puolet hyvin.

”Opetus- ja varhaiskasvatuslautakunta on keskeisessä roolissa ratkomassa Espoon kouluverkkohaasteita. Uskon, että vahvasta taustastani tilahallinnossa on hyötyä haasteiden ratkaisemisessa”, sanoo Niemi.

 

Lisätiedot:
Marika Niemi
puh. 040 822 8822

Ota kantaa