Eduskuntavaalien 2019 ehdokasasettelu on käynnissä

14.9.2018Uutiset

Uudenmaan Kokoomuksen ylimääräinen piirikokous pidetään la 27.10.2018 Vantaalla, jossa nimetään ehdokkaita ensi kevään eduskuntavaaleihin.

Uudenmaan Kokoomuksen piirihallitus on nimittänyt vaalitoimikunnan, jonka tehtävänä on valmistella Kokoomuksen eduskuntavaaliehdokaslistaa Uudenmaan vaalipiirissä. Valmistelun pohjalta Uudenmaan Kokoomuksen piirihallitus tekee esityksen ehdokaslistasta piirikokoukselle, joka nimittää ehdokkaat eduskuntavaaleihin.

Vaalitoimikunnan työ on täydessä vauhdissa, mutta mikäli olet itse kiinnostunut ehdokkuudesta eduskuntavaaleissa tai tiedät jonkun muun timanttisen tyypin, joka olisi ehdottomasti saatava ehdokkaaksi, vinkkaa siitä meille!

Vaalitoimikunnan puheenjohtaja Vesa Lundberg 0405285741 / vesa.lundberg@gmail.com

Toiminnanjohtaja Jenny Nyman 0405384652 / jenny.nyman@kokoomus.fi

Ota kantaa