Espoon Kokoomuksen joulutervehdys

21.12.2018Uutiset

Hyvä Kokoomuksen jäsen,

Vuoden 2018 aikana on juhlittu Kokoomuksen 100 vuotista taivalta ja lisäksi pidetty myös Espoon Kokoomuksen 50 v –juhlagaala. On muisteltu menneitä ja keskusteltu mm. Kokoomuksen arvoista ja tulevaisuudesta muuttuvassa maailmassa. Juhlien lisäksi vuosi on kuitenkin enimmäkseen ollut työntäyteinen.

Kokoomus on Espoossa kaupungin päätöksenteossa huolehtinut siitä, että talous pidetään tasapainossa ja kuntalaisten peruspalvelut kunnossa. Veroprosentti säilyi ennallaan vuoden 2019 talousarviossa. Koulutuksen ja kasvatuksen merkitystä edelleen korostettu ja siihen liittyen on tehty myös merkittäviä päätöksiä uusista koulutiloista ja –korjauksista, jotta opetustilat ovat terveellisiä ja turvallisia.

Metron toiminnan käynnistyttyä on käytännössä havaittujen ongelmien vuoksi jouduttu lisäämään suoria bussivuoroja liian pitkien matka-aikojen ja metron ruuhkautumisen vähentämiseksi. Ajoneuvoliikennettä ovat jonkin verran hidastaneet rakennustöiden vaikutukset mm. Keilaniemen alueella ja Turunväylällä. Metron rakentamisen myötä kaupunkia kaavoitetaan ja rakentamisen volyymit ovat mittavat. Kaupunki muuttuu ja kehittyy. Kehityksessä pyritään ottamaan huomioon kestävän kehityksen periaatteet, joihin kaupunki on sitoutunut.

Kuluvan vuoden aikana on valmistauduttu jo vuoden 2019 eduskuntavaaleihin, europarlamenttivaaleihin ja mahdollisiin maakuntavaaleihin. Kaikissa vaaleissa tavoitteet on asetettu korkealle, jotta Kokoomuksen vaikutusvalta päätöksenteossa pysyisi vahvana jatkossakin. Pystytämme taas telttoja, järjestämme tilaisuuksia ja kampanjoimme parhaalla porukalla. Olette siis kaikki tervetulleita mukaan varmistamaan Kokoomuksen pääministeripuolueen paikka!

Nyt kolmen ja puolen vuoden puheenjohtajakauteni päättyessä haluan kiittää kaikkia hallituksen jäseniä, paikallisyhdistyksiä, jäsenistöä, valtuustoryhmää ja henkilökuntaa hyvästä yhteistyöstä ja yhtenäisyydestä päätöksenteossa. Toivotan mitä parhainta menestystä Espoon Kokoomukselle.  Uutena puheenjohtajana vuoden 2019 alussa aloittaa Janne Tähtikunnas.

Rauhallista joulun aikaa ja menestyksekästä uutta vuotta teille ja läheisillenne toivottaen

Pirjo Kemppi-Virtanen
Espoon Kokoomus ry
puheenjohtaja

 

Toimisto on lomalla 24.12.2018 – 6.1.2019

Ota kantaa