Lastenliiton kesäleirien ilmoittautuminen nyt auki!

5.2.2019Uutiset

Lastenliiton pääkaupunkiseudun yhdistysten kesän 2019 lasten kesäleirien ilmoittautuminen on nyt auki! Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kirkkonummella järjestetään yhteensä yli 100 leiriviikkoa alakouluikäisille. Leirit ovat päiväleirejä, joissa kaikissa on leikkimielinen teema. Helsingissä järjestetään lisäksi yöleirejä.

Kesäkuussa voit valita mm. haluatko lähteä viettämään Laiskiaisten leppoisia kesäpäiviä, osallistua Velhokouluun vai miten olisi Seikkailu mikä-ihmemaassa? Voit ryhtyä myös Pokemon kouluttajaksi tai lähteä mukaan tutkimaan Menninkäisten salattua luontoa. Kesäleirifestareita pääset viettämään niin päiväleireillä kuin Helsingin järjestämillä yöleireillä.

Tämän kesän uutuutena koko pääkaupunkiseudulla järjestetään Lastenliiton #kivaayhdessä-leirejä, jonka ohjelma suunnitellaan kokonaan lasten kanssa. Näillä leireillä valinnanvaihoehtoja löytyy niin Sarjisrallista Hemmotteluhetkiseen kuin Nokkeliin salapoliiseihin ja Takapihaturisteihin.

Leirejä järjestetään myös heinä- elokuun vaihteessa, viikolla 31, Vantaalla ja Helsingissä.

Katso alueesi leiritarjonta ja ilmoittaudu pian mukaan, sillä kaikkien helmikuun aikana ilmoittautuneiden kesken arvomme ilmaisen leiriviikon!

Espoo: https://www.lastenliitto.fi/espoo/leirit/

Ota kantaa