Varavaltuutettu Arja Ryynänen Kokoomuksen valtuustoryhmään

13.8.2019Uutiset
Arja Ryynänen

Varavaltuutettu ja sosiaalityöntekijä YTM Arja Ryynänen siirtyy Kokoomuksen valtuustoryhmään. Ryynänen toimii sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenenä ja on ollut Keskustan 3. varavaltuutettu.

”Olen saanut kipinän poliittiseen vaikuttamistyöhön sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijatyöstä. Taustani on yrittäjäperheessä ja arvoissa, jossa perhe, koulutus, työ ja yrittäminen ovat tärkeitä asioita yksilön ja koko yhteiskunnan hyvinvoinnille. Haluan toimia Espoon etu edellä ja espoolaisia kuullen. Päätös siirtyä Keskustan valtuustoryhmästä Kokoomukseen on syntynyt keskustelusta espoolaisten kanssa”, sanoo Ryynänen.

”Kokoomus on keskusta-oikeistolainen kansanpuolue ja olen tehnyt valtuustokauden ajan yhteistyötä Kokoomuksen kanssa. Meidän tulee puhua yhteiskunnan ilmiöistä rohkeasti ja ratkaisukeskeisesti. Haluan toimia sillanrakentajana hyvinvoinnin ja talouden vuoropuhelussa – vastakkainasettelun sijaan etsiä ratkaisuja, joissa hyvä elämä turvataan kestävällä kuntajohtamisella”, jatkaa Ryynänen.

Ryynänen pitää tärkeänä erityisesti kunnan päätösten hyvinvointivaikutuksia ja yhteiskuntaa, jossa ihminen nähdään kokonaisuutena siilojen sijaan. Ryynäsen mukaan kestävää politiikkaa on turvata ihmisten oikea tuki oikea-aikaisesti sekä mutkaton yhteistyö yli toimialojen.

”Keskiössä tulee olla aina ihminen muksuista mummoihin, kaikissa elämäntilanteissa. Espoo kasvaa ja kansainvälistyy, ympäristö ja ilmasto muuttuu – tarve kunnan palvelujen kehittämiseen koskee kaikkia espoolaisia”, sanoo Ryynänen.

”Kiitän Keskustan valtuustoryhmää kuluneesta kaudesta. Espoo-tarina ja yhteistyö jatkuu yli puoluerajojen”, jatkaa Ryynänen.

Kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja Henrik Vuornos toivottaa Ryynäsen lämpimästi tervetulleeksi.

”Arja tuo ryhmäämme lisää osaamista erityisesti sosiaali- ja terveysalan kysymyksistä. Arjan vankkumaton halu vaikuttaa on herättänyt huomion jo aikaisemmin valtuustossa, ja on ilo toivottaa Arja tervetulleeksi jatkamaan hyvää työtään Kokoomuksen valtuustoryhmään”, sanoo Henrik Vuornos.

Lisätiedot:

Arja Ryynänen
arja.ryynanen@gmail.com
Puh. 0451241248

Henrik Vuornos
Puh. 044 253 4444

Ota kantaa