Uutta virtaa piiritoimistolle

8.1.2020Uutiset

Vuoden vaihteessa piiritoimistolla on tapahtunut henkilöstömuutoksia. Uudenmaan Kokoomuksen järjestösihteeri Henri Weck aloitti varusmiespalveluksen, ja häntä sijaistamaan siirtyy Espoon Kokoomuksen järjestösihteerinä viime vuoden toiminut Topi Korpinen. Uutena työntekijänä toimistolla aloittaa projektisihteeri Paavo Kähkönen.

Paavo on 22-vuotias filosofian ylioppilas, joka on aiemmin työskennellyt mm. puoluetoimistolla. Joensuulainen kaupunginvaltuutettu tuo piiritoimistolle arvokasta näkemystä ja kokemusta. Kenttätyön hyvin tunteva Kähkönen ottaa hoitaakseen kuntavaaleihin valmistavia projektiluontoisia tehtäviä, minkä lisäksi hänen työtehtäviinsä kuuluu Vantaan kunnallisjärjestön asiat yhdessä järjestöpäällikkö Perttu Koistisen kanssa. Korpinen hoitaa järjestösihteerinä piirin käytännön asioita. Lisäksi hänen vastuualueenaan säilyy Espoo yhdessä Espoon Kokoomuksen aluesihteeri Leena Hoppanian kanssa. Toiminnanjohtajana jatkaa Janne Pesonen.

Topi Korpinen
Järjestösihteeri, Uudenmaan Kokoomus
0442093535 / topi.korpinen@kokoomus.fi

Paavo Kähkönen
Projektisihteeri, Uudenmaan Kokoomus
0505545476 / paavo.kahkonen@kokoomus.fi

Ota kantaa