Espoon Kokoomus rekrytoi: Aluesihteeri

27.3.2020Uutiset

Espoon Kokoomus ry on espoolaisten kokoomusyhdistysten muodostama aluejärjestö, joka vastaa Kokoomuksen järjestö- ja vaalitoiminnasta sekä yhdessä valtuustoryhmän kanssa kunnallispoliittisesta toiminnasta. Espoon Kokoomus on espoolaisten hyvinvoinnin edistäjä toteuttamalla aktiivisesti inhimillisiä ja innovatiivisia ratkaisuja.

Haemme palvelukseemme ALUESIHTEERIÄ määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2023 saakka

 

Aluesihteeri vastaa kokonaisvaltaisesti aluejärjestön toiminnasta. Tehtäviin kuuluu:

  • puolueen kenttä- jäsen- ja vaalitoiminta sekä niiden kehittäminen Espoossa,
  • valtuustoryhmän hallinto sekä yhteydenpito kokoomuslaisiin luottamushenkilöihin kunnallisissa luottamuselimissä,
  • aluejärjestön taloudenhoito ja varainhankinta sekä
  • sisäisen ja ulkoisen viestinnän kehittäminen ja toteuttaminen

Valittavalta henkilöltä edellytämme kokoomuslaista maailmankatsomusta sekä poliittisen järjestötoiminnan tuntemusta. Toivomme sinulla olevan korkeakoulututkinnon tai loppuvaiheessa olevia opintoja. Arvostamme näyttöä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, vahvaa monikanavaista viestintäosaamista ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia varsinkin taitto- ja kuvankäsittelyohjelmista.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työpaikan sekä hyvät työskentelyolosuhteet pienessä työyhteisössä. Toimipaikkana on Uudenmaan Kokoomuksen piiritoimisto Espoon Olarissa. Osa työtehtävistä ajoittuu iltoihin ja viikonloppuihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Määräaikainen tehtävä on sidottu osin kuntavaalikauteen ja jatkuu 31.5.2023 saakka. Tiedusteluihin vastaa arkisin klo 15-16 Espoon Kokoomuksen puheenjohtaja Janne Tähtikunnas (puh 0400893583) tai varapuheenjohtaja Ari Rehnfors (puh 0505535010)

Hakemukset suosittelijoiden yhteystietoineen ja palkkatoivomuksineen sekä CV pyydetään lähettämään pe 17.4. mennessä osoitteeseen janne@tahtikunnas.fi

Haastattelut pyritään järjestämään viikolla 16 tai heti yleisen tilanteen mahdollistaessa.

Ota kantaa