Haemme projektikoordinaattoria eduskuntavaalien ajaksi Olarin toimistoomme!

24.8.2022Uutiset

Haluatko osaksi energistä ja innostunutta työyhteisöä, näköalapaikan politiikan tekemiseen ja mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta järjestötyöstä? Uudenmaan Kokoomus yhdessä Espoon Kokoomuksen kanssa etsii joukkoonsa projektikoordinaattoria eduskuntavaalien ajaksi.

Projektikoordinaattorin työhön kuuluu piirin jäsenyhdistysten toiminnan koordinointi, tapahtumatuotanto, sekä ja järjestö- ja vaalitoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen. Työhön sisältyy myös kenttätoiminnan kehittämistä. Vaalien lähestyessä työ pitää sisällään pääosin vaalityötä.  Työ vaatii ajokorttia ja valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin.

Odotamme hakijalta kokoomuslaista maailmankatsomusta ja reipasta työotetta. Etsimme tehtävään henkilöä, jolta toivomme kokemusta järjestötyöstä ja yhdistystoiminnasta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, hyvät organisointi- ja vuorovaikutustaidot sekä oma-aloitteisuutta.

Katsomme eduksi kokemuksen tapahtumien järjestämisestä ja projektien hallinnasta ja sujuvista viestintätaidoista.

Työ on määräaikainen huhtikuun 2023 loppuun. Työn tekeminen on hybridimuotoista, ja toimistomme sijaitsee Espoon Olarissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan, täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset tulee toimittaa viimeistään 9.9.2022 mennessä sähköpostilla jaana.aalto-setala@kokoomus.fi. Lisätietoja työtehtävistä Espoon Kokoomuksen järjestöpäällikkö Jaana Aalto-Setälältä, 0442312125.

Ota kantaa